У складі Національної гвардії сформували новий спеціальний підрозділ. Гірничо-патрульна рота нестиму службу у Карпатах.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. Зазначається, що бійці нового підрозділу базуватимуться у військовій частині Івано-Франківській області. Головне їх завдання – допомога правоохоронцям у охороні громадського порядку у гірських селах.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що військові удосконалюють свою майстерність на спеціальному полігоні. Вперше на чергування у гірській місцевості, за його словами, бійці вийдуть навесні.

"Основною функцією нової роти є забезпечення безпеки громадян і туристів в гірничо-лісистій місцевості. Крім того, при необхідності зазначений підрозділ Національної гвардії України буде залучатися для надання допомоги відповідним органам та службам для проведення пошуку громадян та евакуації населення під час надзвичайних ситуацій", - наголосив Аваков.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом авіакатастрофи вертольоту в Краматорську.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще