В рядах бойовиків самопроголошеної Донецької республіки назріває черговий скандал. "Націоналізація" підприємств обернулася зовсім не тим, чого очікували в ДНР.

Окупантам почали затримувати фінансові виплати, не називаючи причин, однак ті вважають, що вся справа в "націоналізованих" підприємствах, куди тепер, на думку бойовиків, "спускаються" гроші. Про це написав координатор спільноти "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"У ряді частин "1-го АК ДНР" (зокрема, в підрозділах "3-й омсбр" і "5-й омсбр") відзначаються затримки у видачі грошового забезпечення, що викликає вкрай негативний резонанс в середовищі особового складу окупантів. Ситуація для російсько-терористичних військ не виключна, однак в даному випадку посилюється чутками, які циркулюють серед бойовиків, про направлення їх грошового забезпечення на підтримку працездатності та виплату зарплат співробітникам "націоналізованих" підприємств", - написав Тимчук.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що соцмережі розвеселили бойовики ЛНР, які похвалилися італійським інвестором-фашистом.