Розслідування вбивства колишнього депутата російської Держдуми триває, і поліція вже становила обставини, що передували загибелі політика, мотиви злочину та свідків.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

Він розповів, що слідство веде столична прокуратура, і їй допомагає поліція.

"Поки що такої інформації, яку можна оприлюднити, надати я не можу. Слідство триває, ми проводимо багато заходів, встановлюємо осіб, спільників", - сказав Крищенко, додавши, що вони значно просунулися в цій справі.

Нагадаємо, Денис Вороненков був застрелений у центрі Києва 23 березня. Охоронець екс-парламентаря смертельно поранив кілера, який згодом помер у лікарні. Ним виявився уродженець Дніпропетровщини Павло Паршов, завербований російськими спецслужбами.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на думку ще одного екс-депутата Держдуми РФ Іллі Пономарьова, вбивство Дениса Вороненкова спланували силовики в Росії, оскільки він становив для них серйозну небезпеку.