Колишній депутат російської Держдуми Денис Вороненков, застрелений у Києві 23 березня, був приречений, оскільки кілер готувався убити його за будь-яку ціну.

Таку думку в ефірі телеканалу 112.ua висловив народний депутат України Антон Геращенко, говорячи про те, як просувається слідство по цій резонансній справі.

За його словами, за три хвилини до смерті Вороненков відправив Геращенку смс, де розповів про своє останнє інтерв'ю.

"У нас з Денисом були плани по тому, щоб задіяти його знання, щоб протидіяти гібридній війні в РФ. Мотив вбивства Вороненкова - помста з боку керівництва РФ, що він наважився перейти на бік України", – наголосив нардеп. Він запевняє, що вбитий росіянин щиро намагався допомогти Україні в протистоянні з Кремлем.

Геращенко не сумнівається, що кілера добре мотивували і поставили мету – ліквідувати Вороненкова будь-якою ціною. Незважаючи на те, що часу на підготовку було дуже мало, вбивця виконав вказівку Путіна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", екс-депутата застрелили на п’яту річницю вбивства бізнесмена Максима Курочкіна.