Прокремлівські ЗМІ зв'язались з громадянином України Віктором Курило, якого підозрюють в організації вбивства колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

У коментарі "Лайфу" Курило повідомив, що до вбивства Вороненкова не має жодного відношення, а справу проти нього нібито сфабрикували.

"Зі мною зв'язалися українські спецслужби і допитали мене. Я їм все розповів стосовно Павла Паршова: звідки його знаю, як все вийшло і як він з'явився в моєму житті. Розповів, чому Паршов був в Москві і чому він потім поїхав", - розповів підозрюваний.

Зазначимо, що російське слідство вважає Вороненкова причетним до тіньових фінансових махінацій, через що у нього стався конфлікт із групою Курила.

Нагадаємо, що Дениса Вороненкова вбив українець Павло Паршов 23 березня у центрі Києва. Охоронець депутата у бігах встиг вистрелити у вбивцю, від чого він помер у лікарні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Паршов рік прослужив у Нацгвардії, звідки пішов у серпні 2016 року.