Національна рада з питань телерадіомовлення відзвітувала про дотримання теле- та радіокомпаніями мовного закону з листопада 2016 по лютий місяць.

У Фейсбук предаставили інфографіку, як 14 телерадіокомпаній дотримуються 25% квоти на трансляцію передач українською мовою.

За повідомленням Нацради, компанії не порушували постанови та відзначили збільшення пісень національною мовою на радіо, зокрема відзначили лідерами "Країну FМ" та "Українське радіо". "Хіт FM", "Радио Люкс" та "Kiss FM" також постійно поповнюють свій ефір вітчизняними хітами.

А от "Радіо Шансон" на початку введення закону про квоти порушували його.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Одесі жінка "вигулювала" на повідку нового улюбленця – телевізора, з яким не розлучається ні на мить. Мережу вразило відео такої любові до повсякденного предмету.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще