Народний депутат В'ячеслав Богуслаєв в квітні отримав компенсацію за проїзд в розмірі 2376 гривень.

Як повідомляє "Радіо Свобода", всього на компенсації депутатам виплачено 509 000 гривен.

Примітно, що Богуслаєв, який також є президентом запорізького підприємства «Мотор Січ» задекларував 825 399 645 гривень. Таким чином найбагатший депутат Ради отримав ще 2 тисячі гривень на проїзд.

Компанію "бідному" Богуслаєву склав колега з "Народного фронту" Ігор Котвицький. Цьому мультимільйонеру також не вистачило грошей і він отримав 2 тис. на проїзд.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що тільки за минулий рік він Богуслаєв отримав понад 500 мільйонів гривень, про що вказав у своїй електронній декларації. У наприкінці 2015 року біля Богуслаєва було 328 587 акцій "Мотор Січі", проте на кінець 2016 року - лише 21 598 акції. Таким чином, депутат втратив більше 93% своїх акцій запорізького підприємства, що спеціалізується на виробництві авіаційних двигунів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще