Для більшості людей Wikipedia є достовірним джерелом будь-якої інформації, де популярні статті правлять перевірені користувачі. Це так, але іноді вони пишуть текст не офіційною, а максимально простою мовою.

Портал Bored Panda опублікував добірку найбільш оригінальних правок у Wikipedia.

Чарлі Шин - зірка серіалу "Два з половиною чоловіки", мав проблеми з наркотиками. У статті пишуть "наполовину чоловік, наполовину кокаїн".

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган - на фото тарган. Після конституційної реформи у країні йому дописали посаду "диктатор".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Співачку Мераю Кері, невідомо навіщо, "поховали" у Нью-Йорку 31 грудня 2016 року.

"Емма Стоун - гаряча американська акторка з прекрасною посмішкою. У 1987 році вона впала з небез наче янгол", - написав, судячи зі всього, відданий фанат зірки "Ла-Ла Ленду".

Стаття "Комплекс Бога". У пропозиціях прочитати також матеріал про репера та чоловіка Кім Кардашьян, який себе таким і вважає, Каньє Веста.

"Паркур - річ для невдах, які нічого не можуть у справжньому спорті. Придумали у Франції", - описання вуличній спортивній культурі.

Комедійний актор Раян Стайлз. Роки активності: 1985 - коли закінчиться жанр комедія.

Американська плавчиня та п'ятиразова олімпійська чемпіонка Кейті Ледекі - "еволюція гуманоїда, яку народив Посейдон".

У списку європейських диктаторів знайшлось місце попередньому прем'єр-міністру Великої Британії Девіду Кемерону. Правки вносили з комп'ютера британського парламенту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США створили робота, який здатен звести будинок будь-якого розміру.