Національне агентство з питань запобігання корупції почало перевірку декларацій 11 чиновник, серед яких семеро депутатів.

Як передає прес-служба відомства, саме чиновників поки не розкриваються. Підставою для перевірки декларацій цих чиновників стали повідомлення громадських організацій, правоохоронців та фізичних осіб. Вони стверджували, що в електронних деклараціях цих чиновників можуть бути вказані недостовірні відомості.

Крім семи депутатів, під підозру потрапили військовий прокурор сил АТО, колишній співробітник ДСНС, колишній суддя та прокурор столичної прокуратури.

Також в НАЗК повідомили, що ще в 20 випадках вони відмовилися перевіряти декларації, хоча отримували інформацію про те, що в них можуть бути вказані недостовірні відомості.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що НАЗК почне повну перевірку податкових декларацій, які подали деякі чиновники і судді. Приводом для цього стали звернення громадських організацій та правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще