Казахстанський чемпіон WBC, WBA, IBF, IBO в середній вазі Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) і британський чемпіон WBO Біллі Джо Сандерс (24-0, 12 КО) проведуть поєдинок 17 липня в столиці Казахстану – Астані. Це буде бій за звання абсолютного чемпіона світу в середній вазі.

Про це повідомив керівник Управління фізичної культури та спорту Астани Берік Маржікпаев виданню Inform.kz.

"Уже відомо, що бій буде 17 липня. Головкін поставив свій підпис. Бій буде у нас на стадіоні "Астана Арена". Тому готуйтеся, збираєте гроші, думаю, квитки будуть недешевими", – розповів Маржікпаев.

Раніше Сандерс заявив, що готовий в будь-який час провести бій з Головкіним, і не сумнівається в своїй перемозі.

Нагадаємо, 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули. А Джейкобс впевнений, що в бою з Головкіним була нічия.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після бою тренер Головкіна заявив, що Геннадій не такий точний, як раніше, але все одно задоволений роботою свого підопічного.

Аналітики вважають, що Головкін стає вразливим через вік.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Сандерс закликав Головкіна не витрачати час і прискорити переговори про бій.

Фото – Getty Images