Фахівці визначили українські міста, в яких протягом останніх років значно підвищився рівень корупції.

Результати третього всеукраїнського муніципального опитування опубліковані на офіційному ресурсі соціологічної групи "Рейтинг".

Першість у подібному антирейтингу отримав Ужгород та Хмельницький із загальним індексом 0,7.

Дещо рідше беруть хабарі у Харкові, Запоріжжі, Маріуполі та Дніпрі – середній показник складає близько 0,5. Подібна ситуація також у Тернополі, Рівному та Полтаві.

Рідше за все неправомірну вигоду отримують чиновники у Миколаєві та Сєверодонецьку, де приблизний індекс – не більше 0,1.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці запропонували президенту Петру Порошенку посилити міру покарання за хабарництво. Автори відповідного звернення стверджують, що відповідальність за отримання неправомірної вигоди несуть не тільки ті, хто бере гроші, а й ті, хто це пропонує.