За весь період роботи оновленого складу Національної поліції зі служби в правоохоронних органах звільнилося з різних причин майже 300 копів.

Про це повідомив заступник керівника Нацполіціі Олександр Фацевич в інтерв'ю "Новому времени". Він зазначив, що частина патрульних вирішила по своєму бажанню покинути ряди патрульних, а деяких "попросили піти".

"Це на 11 тисяч патрульних в Департаменті патрульної поліції. Так, звільняємо, є ситуації різні: з дисципліни, і за невихід на роботу, за водіння в нетверезому вигляді", - підсумував заступник голови Нацполіціі.

Фацевич розповів, що було дуже мало випадків, коли поліцейські відновлювалися на посади, звертаючись до суду. Він пояснив, що звільнений через дисциплінарні порушення й сам не дуже хоче працювати в колективі, який він підставив.

Зміна патрульного, за його словами, триває 12 годин. В середньому поліцейські за цей період обслуговують 15-18 викликів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, поліцейські готуються до провокацій під час проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", які пройде в Києві. Патрульні припускають, що певні сили можуть спробувати нашкодити події.