Протягом перших двох тижнів квітня триватиме "сезон тиші" у місцях розмноження та міграції диких тварин.

Про це повідомляє Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Такі заходи вводять відповідно до закону "Про тваринний світ" та з метою забезпечити тваринам охорону середовища існування та умови розмноження.

Зазначається, що з 1 по 15 квітня заборонено проводити будь-які роботи у місцях проживання диких тварин, що супроводжуються шумом, зокрема забороняється стріляти зі зброї, застосовувати піротехніку, проводити санітарні рубки дерев, а також заборонені проведення різних змагань.

В КМДА попередили про покарання тим, хто буде грубо порушувати відповідні вимоги. Зловмисників штрафуватимуть на суму від 30 до 50 неоподаткованих мінімумів, а в разі порушення з боку посадових осіб, їм загрожує штраф від 50 до 70 мінімумів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у штаті Індіана дикий індик у гонитві за самицею влетів у лобове скло проїжджаючого авто. Людей попереджають, що під час шлюбного періоду таврини стають агресивними та можуть заподіяти шкоди людям.