У Києві нетверезий "азовець" протаранив авто місцевих патрульних.

Відповідний ролик опублікований на каналі "Київ оперативний" в YouTube.

Машини зіткнулися вночі поблизу вулиці Дегтярівської. Як виявилося згодом, за кермом Honda, що врізалася у поліцейський Prius, перебував Пікулик Віталій Юрійович. При собі у власника авто знайшли символіку, яка підтверджує його приналежність до "Азову".

За словами очевидців, водій рухався на значній швидкості і проїхав на заборонений сигнал світлофора, при цьому зачепивши ліве переднє крило Toyota.

Після того, як "азовця" вдалося все-таки зупинити, він навіть не зміг втриматися на ногах, адже був дуже п'яним – алкотестер показав перевищену норму спиртного у 2,57.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пікулик відмовився підписувати протокол і пообіцяв "вирішити питання" самостійно, проте як саме – не уточнив.

Відомо, що внаслідок зіткнення постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Хмельниччині Nissan Patrol зіткнувся із маршруткою, внаслідок чого постраждали близько десяти людей.