Міжнародний аеропорт "Бориспіль" змінив графік своє роботи через негоду, яка розігралася майже на всій території України. Зміни в основному торкнулися внутрішніх рейсів.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту в Facebook. Ранкові рейси з Харкова і Дніпра довелося скасувати через погіршення погодних умов.

"Шановні пасажири, у зв'язку з негодою в регіонах України скасований приліт ранкових рейсів авіакомпанії" МАУ "з Харкова і Дніпра. При тих же обставинах затримується виліт рейсу Z6 1" Дніпроавіа "до Дніпра - час відправлення змінено з 9:40 на 10:30 ", - розповіли представники аеропорту.

Про всі зміни в графіку вильоту і приліт літаків пасажири можуть дізнатися з даних на електронному табло. Також інформацію можна дізнатися онлайн на ресурсі самого аеропорту.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Дніпро повністю паралізував сніговий колапс. Всі дороги в місті замело і утворилися величезні пробки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще