Зоряний півзахисник іспанської Барселони Неймар дав невелике інтерв'ю, в якому заявив, що вони разом з Ліонелем Мессі і Луїсом Суаресом є друзями.

"Мессі допомагає мені весь той час, що я перебуваю в Барселоні. Особливо важливо це було на самому початку, коли мені було особливо важко. Він говорив мені, що потрібно заспокоїтися, щоб знайти свою гру. Зараз у нас чудові стосунки. Ми друзі. З Луїсом Суаресом ми теж допомагаємо один одному.

Думаю, що зараз найкращий момент у моїй кар'єрі. Я не кажу про кількість забитих м'ячів, а саме про якість гри. Хочу зробити все, щоб допомогти своїм партнерам по команді.

Золотий м'яч? Єдиним гравцем, якого я хочу перемогти, є я сам. Роналду і Мессі - два великих гравці, які тримаються на такому високому рівні вже багато років. Я ними просто захоплююся" - сказав Неймар.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Манчестер Юнайтед запропонує рекордні 200 млн євро за Неймара.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще