Американський бренд Nike, який спеціалізується на випуску спортивного екіпірування, представив незвичайну колекцію одягу спільно з компанією Kith. Вона призначена для тих, хто любить нічні пробіжки.

Про це повідомляє HighSnobiety. Нова лінійка спортивного одягу отримала назву Midnight, що перекладається як "Опівніч". Колекція складається з декількох моделей одягу.

До неї увійшла водонепроникна куртка з герметичними швами, кепка, здатна вбирати вологу, і штани з тканини Flex спеціального крою, які не обмежують рух при занятті спортом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Особливість спортивного екіпірування в тому, що на нього помістили світловідбиваючі елементи. Це зробить людину більш помітною на вулиці в темний час доби. Речі з нової колекції вже можна придбати в магазинах.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, компанія Nike представила незвичайну модель кросівок. Вони можуть самі зашнуровує, підлаштовуючись під ногу спортсмена.