Американський виробник спортивного одягу Nike звернулись із вимогою до представників російського опозиціонера Олексія Навального припинити використання зареєстрованого слогану.

Перед одним з мітингів у Москві проти корупції прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва у спільнотах Навального в соціальних мережах з'явився лозунг Just do it. Саме цю фразу використовує Nike багато років у рекламі власної продукції.

Інтереси бренду представляє юридична фірма "Пепеляєв Групп". Вона зазначила, що слоган офіційно зареєстрований у Росії, а сама фірма не хоче бути причетною до будь-якої політичної діяльності.

Представники Nike в офіційному листі попросили команду Навального прибрати повідомлення, зазначивши, що використання символіки може призвести до негативних наслідків.

Зазначимо, що 26 березня, у день мітингів проти Медведєва, Nike відкрив новий магазин у Москві і також планував масштабний захід.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Символіка Nike присутня на мітингах у зв'язку із тим, що Фонд боротьби з корупцією Навального знайшов докази покупок кросівок Медведєвим в інтернет-магазинах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські правоохоронці обшукують офіс Навального вже три дні.