У Москві вже третю добу поспіль проводять обшуки в офісах Фонду боротьби із корупцією, створеного Олексієм Навальним.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами юриста фонду Любові Соболь, жодного співробітника досі не впускають у приміщення.

Відомо, що команда Навального вирішила з'ясувати, що відбувається всередині, і запустила дрон із вбудованою камерою просто з вікна офісу. Їм вдалося помітити, що там знаходяться не тільки правоохоронці, а й люди у цивільному, які проводили слідчі дії.

Соболь додала, що світло горіло протягом кількох ночей, а невідомі особи перевіряли всі комп'ютери, що знаходилися у приміщенні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому там не було жодного адвоката, або представників правозахисних організацій, як це повинно бути згідно законодавства.

Слід відзначити, що обшуки ініціювали одразу після перших затримань на мітингу у Москві, який був організований російським опозиціонером

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що затриманого напередодні Олексія Навального оштрафували на 20 тисяч рублів та залишили у місцях позбавлення волі ще на 15 діб.