В мережі опубліковано відео облави російських поліцейських на офіс опозиціонера Олексія Навального.

Відповідний ролик оприлюднений в YouTube на каналі Dmitry Masalsky.

"Після обшуку в офісі Фонду боротьби з корупцією, що проходив у відсутність директора і співробітників ФБК і адвокатів (всіх їх з самого початку не пускали далі ліфтової площадки), якісь люди в цивільному і двоє поліцейських виносять комп'ютерну техніку і, можливо, ще якісь речі", – прокоментував Масальський.

Прес-секретар Навального Кіра Ярмиш написала в Twitter, що затримання співробітників офісу було проведено для отримання доступу до комп'ютерів співробітників та до відповідній інформації, що зберігається на них, щодо нових розслідувань. Вона саркастично зауважила, що вплинути на їх роботу неможливо, вкравши при цьому техніку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 26 березня російські правоохоронці затримали Навального під час мітингу в Москві. Увечері, копи увірвалися в будівлю його фонду, вимкнули світло і затримали всіх співробітників.