Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе провела зустріч з головою МЗС Норвегії Бьорге Бренде. Він підтвердив, що скандинавська країна продовжить фінансово та технічно допомагати Україні.

Про це повідомили на Урядовом порталі.

Загалом цього року Норвегія виділить Україні близько 25 млн доларів. Крім того, Бренде оголосив виділення 180 тисяч євро до трастового фонду НАТО з питань соціальної та професійної адаптації військовослужбовців, які звільнені або звільняються у запас.

Голова закордонного відомства Норвегії додав, що позиція його країни незмінна у питання антиросійських санкцій через анексію Криму та війну на Донбасі. Бренде також назвав Україну привабливою для інвесторів та привітав прогрес реформ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у норвезькому Осло затримали 17-річного росіянина у зв'язку звиявленням вибухівки у метро.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще