В Житомирі дві юні дівчини затримали свого однолітка, який вирвав із рук старенької жінки сумку і кинувся втікати.

У сумці жінка несла щойно зняту з банкомата всю свою пенсію. Якби не відважні і спритні дівчата, пенсіонерка залишилася б без копійки. Про цей випадок повідомила ТСН.

19-річний грабіжник, вихопивши в пенсіонерки сумку, кинувся тікати. Двоє дівчат, 17-ти і 19 років, які стали свідками злочину, не розгубилися і кинулись наздоганяти злодія.

Стуудентки виявились вправніші в бігу, наздогнали зловмисника та повалили на землю. Дівчата викликали поліцію і тримали грабіжника, поки не приїхали правоохоронці. Патрульній поліції залишилось лише забрати підозрюваного у відділок.

У поліції кажуть, що дівчата відчайдушні і нагородили їх подяками. Самі ж студентки не вважають свій вчинок героїчним. Їм просто стало шкода бабусю, яку кривдник міг залишити без копійки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Просто зразу кинулись, не думали. Потім вже почали думати, що це могло бути небезпечно. У нього могли бути якісь предмети, ніж абощо", - розповіли після всього дівчата.

В поліції запросили дівчат до себе на службу після закінчення навчання, кажуть, що такі кадри їм потрібні.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Києві спіймали юну грабіжницю, яка крала гаманці у перехожих.