В результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Зайцеве загинули двоє мирних жителів.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, увечері 25 березня копам надійшло повідомлення від військового медика про те, що у дворі приватного будинку знайдені вбитими чоловік 1959 року народження і женщіна1964 року народження.

На думку поліції, убиті перебували на вулиці в той момент, коли бойовики почали мінометний обстріл. Інформація про інших загиблих не надходило. На місце події виїхали поліцейські.

Попередня правова кваліфікація - ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики так званої ДНР почали формувати загони народного ополчення. Створюються «воєнізовані підрозділи самооборони», попередня назва - «Ратник».

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ці підрозділи будуть діяти на тих ділянках, де сили АК з яких-небудь причин не зможуть виконувати бойові завдання, або ж будуть потребувати термінового посилення. За таким же принципом у нацистській Німеччині були створені загони Volkssturm.