У Національному банку України від 29 березня почалися обшуки. Їх проводять співробітники Національного антикорупційного бюро.

Про це повідомляє "УНІАН", посилаючись на інформацію Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. За попередньою версією, обшуки приміщення головного фінансового регулятора проводяться в зв'язку з діяльністю Платинум Банку.

"Там відбуваються слідчі дії НАБУ при процесуальному керівництві Спеціалізованої антикорупційної прокуратури", - розповіли в САП.

Співробітники НАБУ вилучають частину документації, яка зберігається в НБУ. Також поки не відомо, який обсяг документів забрали правоохоронці та імена фігурантів справи.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, відсторонений глава ДФС Роман Насіров поскаржився на співробітників НАБУ. Вони, за його словами, не повернули йому більшу частину його речей. Насіров зазначив, що їх досі не віддали ще після проведення обшуків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще