Як виглядатиме та працюватиме тунель, що у січні цього року почав копати під Лос-Анджелесом невгамовний власник Tesla та SpaceX Ілон Маск, уперше показали на відео.

Кадри опублікували на порталі gfycat.com.

Судячи з них, тунель представлятиме собою щось на зразок горизонтального ліфту для автомобілів. Вони завантажуватимуться на спеціальну платформу, яка доставлятиме їх у потрібному напрямку.

За словами Маска, ці платформи працюватимуть на електротязі і зможуть пересуватися зі швидкістю 130 миль на годину. Таким чином автомобіль з Вествуда в центр Лос-Анджелеса доїде за п'ять хвилин.

У тунель та з нього автомобіль доставлятиме спеціальна платформа.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, за цей масштабний проект Маск узявся, аби уникнути заторів на дорогах. Тунель починатиметься біля офісу SpaceX.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", компанія Hyperloop One презентувала свій масштабний проект побудови вакуумного швидкісного потяга та показала перші зображення тунелю, який будують посеред пустелі у штаті Невада. Це – ще одне дітище Ілона Маска.