Засновник компанії SpaceX Ілон Маск і американська акторка Ембер Херд, нарешті, офіційно підтвердили здогади преси - між ними щось більше, ніж просто дружба.

За словами інсайдерів, закохані вже давно таємно зустрічаються і мріють заявити про свої стосунки на весь світ. І ось, схоже, вони зважилися на цей крок.

Справа в тому, що напередодні Херд опублікувала спільний знімок із Маском. На фото пара сидить поруч у ресторані. Ембер поклала руку на плече свого мужчини, а на щоці у нього красується слід від її яскравої помади.

Аналогічний знімок з'явився і на сторінці Маска в Instagram. Це перше спільне фото закоханих.

Мабуть, Ембер полюбляє зрілих і заможних чоловіків. Її колишній благовірний, голлівудський актор Джонні Депп, був на 22 роки старший за неї. Ілон - на 14 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що стосується багатства, то тут "пірат" значно програє новій пасії Херд. Його банківський рахунок останнім часом сильно схуд у результаті численних судових тяжб із агентами.

А от у Маска справи йдуть якнайкраще - його статок оцінюється мільярдами доларів і зупинятися на досягнутому талановитий інженер не збирається.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Маск придумав технологію скачування думок.