Новим головою президентської фракції "Блоку Петра Порошенко" в парламенті став народний депутат Артур Герасимов, кандидатуру якого одноголосно підтримали всі однопартійці.

Про це повідомив журналіст Олександр Дубінський в Facebook. Він розповів, що охороною Герасимова займався один з ватажків бойовиків Ігор Безлер, більш відомий за прізвиськом "Бес". Він очолював банформування, які захопили УВС в центрі Донецька. Пізніше Безлер керував окупованою Горлівкою.

У 2012 році мільйонер і киянин Артур Герасимов відправився на Донбас. Там він висунув свою кандидатуру на парламентських виборах. Тоді і почалась тісна співпраця Герасимова і Безлера. Ватажок бойовиків відповідав в команді кандидата за порядок, а іноді залучав до роботи своїх людей.

Сам Герасимов виправдався і пояснив, що майбутній терорист короткий час працював у нього на посаді водія. Нинішній лідер фракції підкреслив, що інших зв'язків між ними не було. Сам Безлер в соцмережі написав, що був начальником служби безпеки політика і він неодноразово ночував у нього вдома. Крім того, вони з Герасимовим часто разом їздили на різні форуми.

"Неприпустимим упущенням для БПП було б втрачати такого цінного людини в умовах кадрового голоду! Тому Петру Олексійовичу варто було б його теж кудись призначити. Наприклад, своїм представником в парламент. Повинен же хтось і далі стежити за дотриманням інтересів сепаратистів", - заявив Дубинський.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У 2014 році Герасимов потрапив до Верховної Ради - вже не мажоритарником, а за списком БПП. Пізніше він став представником президента в парламенті, а тепер очолив фракцію БПП.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, новообраний глава фракції БПП Артур Герасимов розповів про свої плани на новій посаді.