Спостерігачі місії ОБСЄ на Донбасі працюють з певними обмеженнями.

Про це сказав заступник глави місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг на брифінгу.

"Після відновлення патрулювання цього вівторка ми працюємо з певними обмеженнями в роботі команди спостерігачів. Зараз ми здійснюємо патрулювання, пересуваючись шляхами тільки з твердим покриттям, а саме асфальтованими або бетонними шляхами", - уточнив Хуг.

Через це спостерігачі не можуть відвідувати всі ділянки, на яких може бути зброя. Деякі райони поблизу лінії розмежування залишаються неконтрольованими.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що представники спостережної місії ОБСЄ під час патрулювання помітили велике скупчення військової техніки бойовиків неподалік від окупованого Луганська. Місія зафіксувала сім реактивних систем залпового вогню (БМ-21 "Град", 122 мм), сім самохідних гаубиць (2С1 "Гвоздика", 122 мм), 10 гаубиць (п'ять Д-30 "Жаба", 122 мм, п'ять 2А65 "Мста"-Б 152 мм) і сім танків (Т-72) на території аеродрому.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще