В Одесі дещо зміниться сценарій проведення Дев'ятого травня: через загрозу провокацій з боку радикалів Місіонерський відділ єпархії скасував Хресний хід.

Про це глава організації Олег Мокряк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Нас попередили про можливі провокації, а тому попросили не проводити хресну ходу. Висловлюємо подяку всім тим, хто мав намір пройти по тих місцях, де наші мужні предки героїчно захищали рідне місто Одесу від німецько-фашистських загарбників і проливали свою кров за наше світле майбутнє" , - пише Мокряк.

Також він розповів, що одним з обов'язків Православної Церкви є згадувати всіх, хто поплатився життям за свободу країни і підносити молитви за них.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як 5 травня в центрі Києва невідомі намагалися застрелити священнослужителя.