Бойовики "ЛНР" готують провокацію з метою дискредитації сил АТО.

Як повідомляє розвідка Міноборони України в Facebook, сапери 4 окремої мотострілкової бригади бойовиків готують протитанкові міни типу ТМ-62 для дистанційного підриву. Розвідники не виключають, що для провокації бойовики підірвуть бомбу так, щоб було якомога більше жертв серед мирного населення.

Після вони звинуватять у смерті невинних людей українську ДРГ, яка пробралася на територію бойовиків.

Примітно, що саме на території відповідальності 4 окремої мотострілкової бригади, на ділянці Знам'янка - Пришиб (Слов'яносербський район) вибухнув автомобіль місії ОБСЄ. В результаті підриву загинув громадянин США.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заявили про сексуальні домагання з боку бойовиків ОРДО до жінки-патрульної місії.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще