В Одесі правоохоронці затримали автомобілі, які їздили по місту з радянською символікою.

В одному випадку активісти затримали автомобіль американського виробництва часів Другої світової війни. У ньому сидів чоловік у формі радянського зразка. Минуло небагато часу і цей автомобіль затримали місцеві копи.

Про другий випадок написав у Facebook радник глави Одеського обласного управління поліції Руслан Форостяк. Він опублікував в соціальній мережі фотографію автомобіля, який з іноземними номерами їздив по місту з прапором з радянською символікою. Копи водія затримали і доставили у відділення. За фактом відкрили провадження за ст. 436 ч. 1 КК.

Крім того, на місце події також приїхали співробітники СБУ. Вони спробували з'ясувати, водій з ідейних міркувань роз'їжджав по місту з таким прапором, або його хто напоумив.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Одесі затримали провокаторів з Придністров'я, які прийшли на Куликове поле з георгіївськими стрічками.