Вчора, 6 травня, на центральній вулиці Одеси між собою зіткнулися 50 осіб: про причини масової бійки поки мало що відомо.

Щоб розборонити учасників так званої "стрілки", бійцям спецпідрозділу "Ягуар" знадобився сльозогінний газ. Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини події на Дерибасівській. Про це повідомляє прес-центр патрульної поліції.

Відомо, що з'ясовувати суперечку кулаками хлопці почали після того, як один кинув в супротивника стілець. Вже за декілька хвилин до бійки приєдналося кілька десятків небайдужих туристів, які спостерігали за цим дійством неподалік.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Каліфорнії пройшла акція підтримки президента Дональда Трампа, яка закінчилася масовою бійкою: противники республіканця не змогли пройти повз.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще