У місті Хантінгтон-Біч, штат Каліфорнія, пройшла акція на підтримку президента США Дональда Трампа. У той самий час на вулиці міста вийшли противники 45-го голови Білого дому.

За інформацією Reuters, прихильники Трампа у кількості 2 тисяч осіб виступали із передвиборним лозунгом республіканця Make America Great Again. На їхньому шляху опинились противники президента у чорному одязі - їх було близько 20 осіб.

Антитрамповські протестувальники відмовились піти з велосипедної доріжки, через що спалахнула бійка. Учасники застосовували перцові балончики. Поліція втрутилась у бійку та затримала чотирьох бійців.

Зазначимо, що на президентських виборах, які відбулись у 8 листопада 2016 року, більшість мешканців штату Каліфорнія віддали голоси Гілларі Клінтон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лас-Вегасі невідомий розстріляв чоловіка біля люксового готелю.