Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з прокуратурою за сприяння внутрішньої безпеки державної фінансової служби та прикордонників викрили співробітників Одеської митниці, які організували "сіру" схему легалізації автомобілів.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Відомо, що учасниками злочинної схеми були четверо працівників митниці. Вони з лютого цього року за попередньою змовою із комерсантами та оцінщиками майна оформлювали імпортні машини за ціною значно меншою від ринкової.

За час своєї діяльності зловмисники ввезли в Україну більше 400 автомобілей, через що державний бюджет щомісяця втрачав понад 13 млн гривень.

Під час обшуків робочих приміщень чорних ділків правоохоронці вилучили документи, печатки іноземних та українських підприємств, а також електронні носії інформації, які свідчать про їхню причетність до злочинів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ затримала злочинців, які викрадали автомобілі, вимагали від власників викупи, а виручені гроші передавали сепаратистам.