У Харкові Служба Безпеки України спільно з поліцією знешкодила міжрегіональне угрупування, яке спеціалізувалося на крадіжці елітних автівок.

Про це повідомив прес-центр СБУ.

"Члени банди викрадали іномарки останніх років випуску, переважно "Toyota" і "Lexus", які потім же пропонували їх власникам "викупити". Зазвичай сума, яку викрадачі вимагали за повернення неушкодженого автомобіля, становила 20-25 відсотків від її ринкової вартості", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як виявилося, злочинці скоїли понад 15 крадіжок у багатьох регіонах України. Частину грошей члени угрупування передавали бойовикам на Луганищину, купували наркотичні речовини й вогнепальну зброю, які переправляли через лінію розмежування.

Організатором виявився 33-річний мешканець Луганської області. Також серед зловмисників був екс-працівник міліції Донбасу, якого звільнили минулого року.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці знайшли, де проходить найбільший потік контрабанди на Луганщині.