Російські куратори незадоволені результатами призову до лав бойовиків місцевого населення.

Про це повідомляє прес-служба української розвідки в Facebook.

У Центрі територіальних військ Південного ВО ЗС РФ оцінили результати минулої кампанії негативно. З цієї причини був оголошений новий етап. В якості мотивації, куратори обіцяють бойовикам зарплату від 15 до 30 тис. Російських рублів, а також отримання російського паспорта.

Також наголошується, що місцеві жителі все більше незадоволених видачею гуманітарної допомоги. Вони звинувачують ватажків бойовиків в злодійства.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українські силовики Опублікував відео допиту снайперша бойовиків "ДНР". Було встановлено, що вона була снайпером взводу швидкого реагування і радіотелеграфістом внутрішніх військ так званого "МВС ДНР". В Україні жінка намагалася потрапити для переоформлення документів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще