Сьогодні, 27 березня, на Донбасі поблизу Опитного та блокпосту "Алмаз" диверсанти намагалися з нейтральної полоси обстріляти українські сили, проте війська ЗСУ дали відсіч агресору.

Про це інформує видання "Інформаційний спротив".

За даними джерела, українські позиції на території приватного комплексу "Царська охота" вогнем у відповідь відтіснили противника.

Нагадаємо, раніше під час виконання військових завдань двоє українських бійців підірвалися на невідомій вибухівці поблизу Новолуганського.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", колишні бойовики убили двох жінок при спробі пограбувати птахофабрику в Луганській області. Ще одна жінка-охоронець дістала серйозні поранення та знаходиться у реанімації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще