Одна з найкращих авіакомпаній світу Qatar Airways оголосила про співпрацю з Києвом. Компанія Катару відкриває 12 рейсів з "Борисполя".

Про це повідомляє агентство Reuters.

Повний список напрямків з України поки що невідомий, проте при бронюванні вже значаться авіарейси в Доху – столицю Катару, а також до Сан-Франциско, Кардіффу, Малаги, Міконоса, Аккри, Праги та Момбаса-Абіджану.

Qatar Airways зі штаб-квартирою в Доху виконує рейси за 144 міжнародними напрямками. Компанія отримала п’ять зірок в рейтингу за версією британського агентства Skytrax.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Ryanair та "Київ" не змогли домовитися про ціну. Міжнародний аеропорт "Київ" ("Жуляни") призупинив переговори з найбільшим авіаперевізником Європи. Причиною припинення діалогу назвали дороговизну послуг європейської компанії, яку аеропорт не може собі дозволити.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще