Сьогодні, 10 травня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив з посад начальника Головного управління Нацполіції Ігоря Репешка, керівника міськуправління Андрія Бідила та їхніх заступників, які повинні були забезпечувати громадську безпеку під час масових заходів 9 травня.

З такою вимогою сьогодні виступив дніпровський градоначальник Борис Філатов, відреагувавши на бійки в День Перемоги, з якими поліція не змогла впоратися. Користувачі соцмереж активно обговорюють резонансну подію, але ставлення до ситуації неоднозначне.

Політолог Тарас Березовець вважає звільнення хорошим ходом. "Приємно, що помилки так блискавично виправлені і своїх ніхто не намагався покривати. Повторюся, сильний політичний сигнал, що часи змінюються", - написав Березовець у своєму Facebook.

Разом з тим, народний депутат Дмитро Ярош вважає, що одного лише звільнення явно недостатньо.

З екс-лідером "Правого сектора" згоден і журналіст Юрій Бутусов, але зазначає, що після кадрових змін Дніпровською поліцією повинні керувати компетентні і патріотично налаштовані фахівці.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Користувачі також не пройшли повз той факт, що "тітушки", причетні до побиття ветеранів, вийшли на свободу:

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Сергій Князєв призначив виконуючого обов'язки начальника поліції Дніпропетровської області.