Півзахисник збірної України і німецького Шальке Євген Коноплянка виставив на аукціон футболку Севільї, в якій він забив гол у матчі за Суперкубок УЄФА проти Реала. Таким чином футболіст прагне допомогти жінці, хворій на рак.

А стартовою ціною визначив суму у 100 доларів.

- Друзі, наша допомога потрібна 32-річній Міхеєвій Наташі з Дніпропетровської області. Діагноз: Cr ovariorum St3 T3N0M0 (рак 3 стадії), пройшла 10 процедур хіміотерапії. Наташа не в силах сплатити дороге постійне лікування і препарати закордону.

Зараз Наташі потрібні кошти на проведення аналізу пухлини на чутливість до хіміопрепаратів/транскриптомный аналіз і знову на процедури хіміотерапії.

Я вирішив провести аукціон в підтримку Наташі, а моя футболка, в якій я забив пенальті Реалу у другому матчі Суперкубка УЄФА, стане лотом зі стартовою ціною – 100$.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Аукціон буде проходити на сторінках Instagram i Facebook, а закінчиться о 22:00, 5 травня, – написав Коноплянка.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, наставник Динамо Сергій Ребров підписав прапор України для Володимира Кличка.

Фото Getty Images