В останні роки слухати безкоштовно музику в онлайні стає все складніше. Тенденція впровадження абонплати за музичний контент добралася і до музики ВКонтакте. Тепер слухати музику безкоштовно ВКонтакте можна буде тільки з рекламою і без можливості збереження її для оффлайн прослуховування в додатках для iOS і Android.

Канал Rozetked підготував огляд нової музики ВКонтакте і спробував відповісти на питання "чи варто за неї платити?":

Нова музика ВКонтакте отримала оновлений інтерфейс, який став легше і трохи зручніше. У вкладці "рекомендації" на основі ваших музичних уподобань пропонується музика, яка може бути вам цікава.

До мінусів нової музики ВКонтакте можна віднести сильний розкид в якості: багато композицій з низькою якістю, відсутність обкладинок альбомів і плейлистів. Поки що це все та ж звалище користувача музики, що й раніше. Знайти можна практично все, але ось яка буде якість - питання.

Ще одним мінусом музики ВКонтакте можна сміливо вважати відсутність оновленого додатка ВК для iPad, як і нового додатка BOOM, в якому при оформленні підписки з'являється можливість зберігати музику для оффлайн прослуховування. Немає і окремих програм для Mac і Windows.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Враховуючи усі ці недоліки, і багато інші дрібні недоробки, оформляти передплату для музики ВКонтакте я не бачу сенсу. Особисто я поки що й далі буду користуватися звичайним плеєром для оффлайна на смартфоні або Google Play Music. А для пошуку нової музики я волію користуватися безкоштовною версією Spotify, який поки що не представлений в Україні офіційно, але можна досить просто встановити.