Скандальний фронтмен українського гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зібрався з концертом до Одеси.

Оголошення про це з'явилося на офіційному сайті фестивалю "Країна мрій", організатором якого є сам музикант.

"Після вибухового музичного шоу в Дніпрі, Олег Скрипка з НАОНІ Оркестра збираються закохати одеситів в симбіоз року і народної музики!", - говориться у повідомленні.

За даними прес-служби фестивалю, великий сольний концерт у Перлині Одесі відбудеться 4 липня.

"Олег Скрипка виконає беззаперечні хіти з народних та авторських українських пісень (приміром "Очі чорнії" та "Щедрик"), які є окрасою світової музичної культури. А відомі композиції "Весна" чи "Країна Мрій" заграють новими відтінками у несподівано розкішному оркестровому аранжуванні. Ці музичні інтерпретації засвідчать давню істину про те, що українська безмежно хітова мелодика є основою для десятків світових хітів", - солодко розписали у прес-службі фестивалю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цікаво, що менше тижня тому Скрипка збирався відправити тих, хто не може вивчити українську мову, до "гетто для дебілів". А тепер зібрався із концертом до одного з найбільш російськомовних міст України. Цікаво, як після цього музиканта зустрінуть одесити.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Олег Скрипка запропонував створити гетто для дебілів.