У неділю, 2 квітня, відбудеться центральний матч 23-го туру української Прем'єр-ліги - Олександрія зустрінеться з Динамо. До Вашої уваги детальніша статистична інформація з цього приводу.

У чемпіонатах країни Динамо та Олександрія зустрічалися десять разів. В дев'яти матчах перемагали кияни, а в останній зустрічі, 23 жовтня 2016 року, в Олександрії суперники зіграли внічию – 1:1 (за киян на 53-й хвилині відзначився Дерліс Гонсалес - на 79-й хвилині нападник олександрійців Віталій Пономар зрівняв рахунок). Різниця м’ячів 30-3=+27 на користь киян.

Найбільше м'ячів в цих матчах забивали: Олександр Мелащенко – 4, Андрій Ярмоленко, Домагой Віда, Жуніор Мораєс, Браун Ідейє – 3 (усі - Динамо). За Олександрію по голу провели Андрій Запорожан, Євген Банада та Віталій Пономар.

Примітними були матчі минулого сезону в Кубку країни, де підопічні Володимира Шарана за сумою двох поєдинків ¼ фіналу вибили гранда українського футболу з подальшої боротьби. В першому матчі в Києві на 30-й хвилині відзначився Сергій Басов, якому асистував Андрій Запорожан (останній нині травмований, а Басов не зіграє в прийдешньому матчі через дискваліфікацію), в середині другого тайму Андрій Ярмоленко зрівняв рахунок (1:1). В Олександрії господарями поля були вже кияни. Долю цієї зустрічі, яка вивела олександрійців до півфіналу, вирішив гол Артема Чорнія на останній хвилині першого тайму.

Цікаво й те, що головний тренер господарів Володимир Шаран в якості футболіста захищав кольори Динамо, з яким двічі ставав чемпіоном України, і Олександрії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв ставки букмекерів на матч Олександрія - Динамо.