У 2017 році на ямковий ремонт доріг спрямовано 2 мільярди гривень.

Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян на засіданні уряду.

"Ми маємо сумний факт, що за десятки років фактично 95% доріг не придатні до експлуатації і не відповідають нормативним вимогам. Станом на цей рік у нас 85 тисяч км доріг з ямами, з них 25 тисяч км доріг державного значення", - сказав Омелян, передає "Економічна правда".

З початку року на ремонт ям було виділено 2 млрд грн ліквідовано 557 тисяч квадратних метрів. Однак щотижня з'являються нові ями - 300 кв метрів на тиждень.

"Я сподіваюся, з вашою підтримкою нам вдасться отримати 15 млрд грн репрофайлінга НБУ", - Омета міністр.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Кабмін вніс до парламенту проект закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" щодо автомобільних доріг оборонного значення ". Верховна Рада 231 голосом підтримала введення відповідного поняття, а перелік таких автодоріг стверджувати КМУ.