Кабмін вніс у парламент проект закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" щодо автомобільних доріг оборонного значення".

Верховна Рада 231 голосом підтримала введення відповідного поняття, а перелік таких автодоріг затверджуватиме КМУ, передає 112.ua

Повідомляється, що закон України "Про автомобільні дороги" було доповнено новою статтею 51, в якій дається визначення поняття "автомобільні дороги оборонного значення", порядок віднесення автомобільних доріг до автомобільних доріг оборонного значення і їх використання.

Такими дорогами, відповідно до закону, є автомобільні шляхи, необхідні для забезпечення оборони і безпеки України, з'єднання військових і інших спеціальних об'єктів, що призначені в умовах воєнного стану для військових перевезень, перевезень, пов'язаних з евакуацією населення, перевезень, пов'язаних з евакуацією вантажів, народногосподарських перевезень.

Кабінет міністрів, згідно закону, затверджує не тільки перелік доріг оборонного значення, а й їх використання та відновлення, проведення заходів по їх технічному прикриттю в період дії воєнного стану.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав інфомаційний портал "Знай.ua", глава уряду заявив, що збільшити до 60% частку податку на доходи фізичних осіб для Києва немає можливості.