Наречена народного депутата від БПП Сергія Лещенка черговий раз опинилася в епіцентрі скандалу – Анастасію Топольську підловили на некомпетентності.

Почалося все із того,що діджей порівняла описану у романі Льва Толстого "Війна та мир" франко-російську війну із нинішньою агресію РФ проти України.

Політттехнолог Олексій Голобуцький вказав на промах Топольської: вона стверджувала, що "здача Москви Наполеону" нібито схожа на ситуацію у її рідному селі Фащівка, яке окупували бойовики "ЛНР".

Вона вважає, що людей "які називалися ополченцями хтось заплутав" і вони нібито здали території.

"Цікава асоціація. Тобто, це Кутузова хтось заплутав, і він тому здав Москву, а не тому, що практично програв Наполеону Бородіно? Я вже не кажу, що якось по-блюзнірському в світлі російської агресії робити саме такі порівняння", - іронізує Голобуцький.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Користувачі соцмереж не залишили без уваги таку необачність обраниці нардепа і розкритикували її "пізнання" в історії та літературі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Топольська розповіла про плани на сімейне життя із Лещенком.