Студія Sony опублікувала дебютний трейлер фільму The Dark Tower. Основою для нього стала серія фентезі-романів Стівена Кінга під назвою "Темна вежа".

Відео з'явилося на Youtube-каналі студії. Фільм розповість історію стрілка Роланда Діскейна. Він відправився на пошуки таємничої тТемної вежі. Лише завдяки їй світ може до цих пір існувати.

Заклятий ворог Роланда, Людина в чорному, намагається Вежу зруйнувати і вбиває всіх супутників головного героя. Режисер фільму - Микола Арсель.

Головні ролі в стрічці виконали Ідріс Ельба, Меттью Макконахі і Том Тейлор, якому дісталася роль 11-річного хлопчика Джейка Чеймберза.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, культовий режисер Девід Лінч показав новий трейлер продовження серіалу "Твін Пікс". Це вже буде третій за рахунком сезон. Вперше серіал з'явився на екранах 27 років тому.