Екс-премьєр-міністр України Арсеній Яценюк, якого вчора заочно "заарештували" російські слідчі, вилетів за межі держави.

Політик попрямував на Мальту, де візьме участь у конгресі Європейської народної партії 29-30 березня. Про це повідомила прес-служба партії "Народний фронт", лідером якої є Яценюк.

У рамках поїздки він збирається зустрітися з державними посадовцями та представниками політичних сил, що теж будуть присутні на конгресі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора на своїй сторінці в соцмережі Facebook Арсеній Яценюк повідомив, що слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління слідчого комітету РФ Північно-Кавказького округу Найманов направив до російського суду клопотання про його арешт.

Такий крок політик назвав новим витком гібридної війни Кремля проти України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Новина викликала значний резонанс та жваве обговорення у соціальних мережах.