Український істеблішмент продовжує жваво обговорювати ініціативи російських слідчих щодо арешту екс-прем’єра України Арсенія Яценюка і висловлювати свої припущення з цього приводу.

На думку радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка, причиною такого кроку з боку Кремля стала патологічна ненависть до українських політиків, які завадили розколоти країну. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112.ua.

Шкіряк підкреслив, що дії РФ та її посіпак позбавлені будь-якого здорового глузду і ґрунтуються всього лише на глибокій люті до політиків України. Особливо Москва недолюблює колишнього прем’єр-міністра.

"Саме перший і другий уряди Арсенія Яценюка стали тими урядами, які в фактично зруйнованій країні після Януковича змогли зробити всі необхідні заходи для того, щоб не дати Путіну і його "кривавим собакам" розірвати Україну на шматки", – пояснив політик.

Тепер же Росія хоче йому помститися, не гребуючи для цього ніякими засобами? і готова винести абсурдне по своїй суті звинувачення в юридичну площину.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", міністр закордонних справ Арсен Аваков теж відреагував на заочний арешт Арсенія Яценюка.