На території психіатричної лікарні у Міссісіпі, яку побудували ще у 1855 році, археологи виявили страшну знахідку - поховання 7 тисяч осіб, які були пацієнтами цього закладу.

За даними фахівців, поховання займає 8 квадратних кілометрів.

На перепоховання усіх тіл штату доведеться витратити $21 млн. Перепоховання одного тіла обійдеться у $3 тисячі.

Зараз влада намагається знайти спосіб здешевити перепоховання.

У Медичному центрі Університету Міссісіпі одним з найкращих варіантів вважають створення меморіального комплексу для збереження останків, при якому з'явиться також спеціалізована лабораторія для дослідження тіл.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За словами Ральфа Дидлейка, куратора роботи Центру біоетики та медичних гуманітарних наук Медцентру, така лабораторія може стати першою в своєму роді, дозволивши фахівцям з'ясувати, що відбувалося в психлікарні у 1800-х і на початку 1900-х років.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, під Полтавою неподалік від траси Київ-Харків знайшли муміфіковані останки людей.